|
Анекдоти
|
|
| nazand | Дата: Субота, 05.04.2008, 11:15 | Повідомлення # 31 |
майор
Група: Перевірені
Репутація: 0
Статус: Офлайн
| В армии: - Фамилия... - чья? - Имя... - чье? - ЧЬяЧЬЕ ты что китаец что ли???
|
| |
| |
| nazand | Дата: Субота, 05.04.2008, 11:16 | Повідомлення # 32 |
майор
| Ирландец заходит в бар. Бармен: - Извините, сэр, мы открываемся через час. - О, я подожду. - Не возражаю. Может пока выпьете что-нибудь, чтобы не скучать?..
|
| |
| |
| Saburo19 | Дата: Субота, 05.04.2008, 16:40 | Повідомлення # 33 |
сер
Репутація: 1
| Стоїть чоловік на балоні і бачить:летить годинник, і каже собі: "як швидко летить час!!!!!!!!!"
|
| |
| |
| Vyshyvanka | Дата: П'ятниця, 18.04.2008, 17:14 | Повідомлення # 34 |
експерт
Репутація: 2
| Сестра в пологовому будинку: - Ви батько новонародженого? - Так, так – я! - Дуже сумно, але ми повинні вам сповістити, що ваша дитина народилася з шістьома кулачками! Батько звичайно блідне і падає в обморок! - Ха-ха-ха, підманули дурачка на чотири кулачка!
|
| |
| |
| Vyshyvanka | Дата: Субота, 19.04.2008, 15:03 | Повідомлення # 35 |
експерт
| Іспит у вузі. Викладач запитує студентів: - Питання на "п'ятірку". Як мене кличуть? Усі мовчать. - Питання на "четвірку". Що здаємо? Усі мовчать. - Питання на "трійку". Якого кольору підручник? З задніх рядів приглушений голос: - О валить, гад!
|
| |
| |
| Vyshyvanka | Дата: Субота, 19.04.2008, 15:04 | Повідомлення # 36 |
експерт
| Криївка партизанів. Старшина, перекладач і полонений "стрибок". - Cпитай москаля, де розташована їхня частина. - Руководитель спрашивает вас, где расположена ваша часть. - Я не скажу! - Москаль відповів, що не скаже. - То скажи, що зараз ми його катуватимемо. - Руководитель говорит, что сейчас вас будут пытать. - Я все равно не скажу! - Москаль каже, що все одно мовчатиме. - То клич хлопців із жаровенькою й цвяшками. [...] - А что это они внесли? - Это жаровня. Сечас в ней раскалят гвозди и загонят их вам под ногти. - Нет, нет! Скажите вашему начальнику, что я все расскажу! - Що там москаль белькоче? - Каже, що москалі тортур не бояться.
|
| |
| |
|
| Vyshyvanka | Дата: Неділя, 20.04.2008, 20:52 | Повідомлення # 38 |
експерт
| Притяг чоловік зайця з полювання. Каже жінці: - запечи мені, так як я люблю - в нашій старенькій електродуховочці, в соусі, з часничком, укропчиком, перчиком... - Та ти шо, забув - світла нема в країні!?.. - ну от і засмаж на пательні м'ясо... - та ж газу теж нема - відключили після помаранчевої революції за борги! - ех, пропав заєць, - і викинув його у вікно. Зайчик очуняв, відповз у кущі і тихенько так, плескаючи в лапки: "Ю-щен-ко!.. Ю-щен-ко!!!"
|
| |
| |
| Vyshyvanka | Дата: Неділя, 20.04.2008, 20:53 | Повідомлення # 39 |
експерт
| Заходить один кум до другого і бачить, що той щось майструє - на столі стоїть якийсь ящичок з дощечок, а він його маленькими цвяшками обстукує - тюк-тюк, тюк-тюк-тюк. Перший питає: - Ой, куме, шо це Ви робите? - Та,- каже, - куме, шпаківню. - Ой, куме, так в шпаківні має бути дірочка, щоб птах міг потрапляти в середину. - Та,- каже, - куме, не переймайтесь, шпак вже там.
Повідомлення відредагував Vyshyvanka - Неділя, 20.04.2008, 20:54 |
| |
| |
| Vyshyvanka | Дата: Неділя, 20.04.2008, 20:56 | Повідомлення # 40 |
експерт
| ВІТАЛІЯ КЛИЧКА ЗВИНУВАЧУЮТЬ В РАСИЗМІ.Є ВІДЕОЗАПИС, ДЕ ВІН Б"Є НЕГРІВ!
|
| |
| |
| Yur@boss | Дата: Понеділок, 21.04.2008, 17:49 | Повідомлення # 41 |
|
Admin
Група: Адміністратори
Репутація: 4
| про зайця супер!!!!
|
| |
| |
| Vyshyvanka | Дата: Понеділок, 21.04.2008, 18:13 | Повідомлення # 42 |
експерт
|
|
| |
| |
| Saburo19 | Дата: Понеділок, 21.04.2008, 22:50 | Повідомлення # 43 |
сер
Репутація: 1
| Двоє чукчів тягнуть моржа за хвіст.Надриваються, бо бивнічіпляються об лід.Іде на зустріч геолог: -Хлопці!За бивні легше тягнути!Чого надриваєтесь? Двоє чукчів тягнуть за бивні моржа. -Розумний гіолога, однако.Тассіть легце! -Дурень твій гіолога.Видис знов до моря прийсли
|
| |
| |
| Folm | Дата: Понеділок, 13.08.2012, 17:37 | Повідомлення # 44 |
|
новачок
Група: Користувачі
| Українець без усмішки як француз без сиру чи італієць без піци. На сторінках журналу «Дніпро» вибух оптимузму і гумору Василь Титечко. с. Мале Вербне СУСІДОВА РАДІСТЬ — Як у тебе хлів горів, Послухай, Іванку, Мов дитина ти радів Й веселивсь до ранку. Навіть в танець ти пішов, Слідом - твоя Катря, Чи не час для вас прийшов Йти до психіатра? Від душі той засміявсь Й мовив до Демида: — Просто полум'ям зайнявсь Й хлів мого сусіда! Мені подобається читати цей журнал. Ось один гарний вірш саме з нього.
|
| |
| |
| ulianna88 | Дата: Понеділок, 17.06.2019, 21:50 | Повідомлення # 45 |
|
новачок
Група: Користувачі
| Журнал "Космополитен" решил создать портрет идеальной женщины. — Для этого взяли глаза Элизабет Тейлор, нос — Клаудии Шифер, волосы — Кристины Агилеры и губы Анджелины Джоли. — В результате компьютер выдал фотографию Сергея Зверева
|
| |
| |